14 April 2022: Bidden (en vasten) voor 4/14 Venster

‘Het 4/14 Venster staat voor de meer dan 2,5 miljard 4 tot 14 jarige, zowel kerkelijke als buitenkerkelijke, kinderen en jongeren wereldwijd.’

Wat is het 4/14 venster?

Meer Nederlandstalige 4/14 animaties vind je hier.

Het 4/14 Venster, een leeftijdscategorie waarin nog heel wat onbenut talent schuilt. God wil, meer dan wie dan ook, deze kinderen en jongeren zegenen en inschakelen in de wereldwijde zendingsopdracht.

Elke organisatie, elke kerk, elk mens is in de gelegenheid om in het 4/14 Venster te investeren. En alles begint met gebed!

14 april, de veertiende dag van de vierde maand, een dag waarop de kerk wereldwijd aangespoord wordt om te bidden (en te vasten) voor het 4/14 Venster. Jij / jouw kerk doet toch ook mee?

Een initiatief van het EAV zendingsplatform in samenwerking met anderen die de visie delen.

We willen jou en jouw kerk aanmoedigen om deel te nemen en zelf een gebedsavond/tijd te organiseren of individueel thuis te bidden. We maakten hiervoor een powerpoint die u HIER kan downloaden maar ook hieronder kan bekijken. Indien u liever een algemene gebedsgids gebruikt kan u HIER een PDF downloaden.

Wilt u graag iemand van onze organisaties uitnodigen? Mail dan naar de coördinator van deze actie: rudi@movedforallnations.be

Wordt Vervolgd?

Image 11 of 11