De week van de zending is geen fysieke week. Alle activiteiten vinden plaats in jouw kerk, groep of bij jouw thuis. Wij sturen begin augustus alle materialen op om de activiteiten te organiseren. Het enige wat jij moet doen is jezelf hier registreren en dan krijg je van ons al de materialen die je individueel of in groep kan gebruiken tijdens de Week van de Zending. Bij voorkeur doe je dit in de periode van 26 september 2022 – 2 oktober 2022, maar je kan het ook de weken ervoor of erna doen als dit beter uitkomt.

Thema 2022: Full Colour

Ontdek de veelkleurigheid van zending

De activiteiten die wij voorzien zijn: overdenking, gebedsavond, jeugdstudie, kinderprogramma/zondagschoolles.
U kan deze activiteiten zelf organiseren op basis van de materialen die u van ons krijgt, maar je kan ons ook uitnodigen: vermeldt dit dan bij uw registratie zodat we dit kunnen organiseren.

Overdenking

Dit jaar verkiezen we een 10-15 minuten overdenking video te tonen in plaats van een preekschets. Op deze manier hoef je niet iets over te nemen en kan je de video tonen zowel tijdens een dienst als tijdens een gebedsavond.

Gebedsavond

We geven je per organisatie een gebedsfiche met de visie en missie van de organisatie enn hoe je kan danken en bidden voor de organisatie en hun projecten. Je kan als individu, groep bidden voor alle fiches ofwel de fiches verdelen onder elkaar.

Jeugdstudie

We voorzien een draaiboek voor een jeugdstudie van ongeveer 30 minuten (12+) me, een bijbeloverdenking, gespreksgroepjes en interactieve verwerking. Je volgt gewoon ons volledig uitgewerkt draaiboek.

Zondagsschoolles

We voorzien een draaiboek voor een korte zondagschoolles (6-12) over zending. Het bestaat uit een bijbelgedeelte met vragen, een verhaal over zending en een verwerkingsopdracht.

Aanmelden?

Alles is volledig gratis. Je moet je enkel aanmelden via ons formulier hier.