De week van de zending is geen fysieke week. Alle activiteiten vinden plaats in jouw kerk, groep of bij jouw thuis. Wij sturen in de loop van Juli-Augustus alle materialen op om de activiteiten te organiseren. Het enige wat jij moet doen is jezelf hier registreren en dan krijg je van ons al de materialen die je individueel of in groep kan gebruiken tijdens de Week van de Zending. Bij voorkeur doe je dit in de periode van 30 september 2024 – 6 oktober 2024, maar je kan het ook de weken ervoor of erna doen als dit beter uitkomt.

Thema 2024: Gemiste Oproep!?

God riep in de bijbel verschillende keren mensen om iets te doen. Met een opdracht. Soms hoorden ze Hem direct, maar sommigen moesten een paar keer geroepen worden en hadden dus enkele ‘gemiste oproepen’.
God roept vandaag nog steeds mensen voor zijn Grote Opdracht. Dit jaar willen we luisteren naar werkers in Gods koninkrijk. Hoe riep God hen? Miste zij een oproep? Wat kunnen wij leren van hun roeping. Misschien roept God wel jou?

Met onze materialen kan je individueel, kleine groep (huiskring, gebedsactiviteit) of in de kerk aan de slag. Wij voorzien gebedsmaterialen, zondagschoollessen voor twee groepen (min 12 jaar en + 12 jaar) en een overdenking/video. Je kan al deze materialen los van elkaar gebruiken of combineren.
U kan deze activiteiten zelf organiseren op basis van de materialen die u van ons krijgt, maar je kan ons ook uitnodigen: vermeldt dit dan bij uw registratie zodat we dit kunnen organiseren.

Overdenking

Dit jaar verkiezen we een 10-15 minuten overdenking video te tonen in plaats van een preekschets. Op deze manier hoef je niet iets over te nemen en kan je de video tonen zowel tijdens een dienst als tijdens een gebedsavond.

Gebedsavond

We geven je per organisatie een gebedsfiche met de visie en missie van de organisatie en hoe je kan danken en bidden voor de organisatie en hun projecten. Je kan als individu, groep bidden voor alle fiches ofwel de fiches verdelen onder elkaar.

Jeugdstudie

We voorzien een draaiboek voor een jeugdstudie van ongeveer 30 minuten (12+) met een bijbeloverdenking, gespreksgroepjes en interactieve verwerking. Je volgt gewoon ons volledig uitgewerkt draaiboek.

Zondagsschoolles

We voorzien een draaiboek voor een korte zondagschoolles (6-12) over zending. Het bestaat uit een bijbelgedeelte met vragen, een verhaal over zending en een verwerkingsopdracht.

Aanmelden?

Alles is volledig gratis. Je moet je enkel aanmelden via ons formulier hier.

Je kan de materialen van 2024 nog niet downloaden.

Archief vorige edities

De materialen van vorige edities zijn nog altijd beschikbaar.
Editie 2021: Zie wat Ik deed en doe: Klik hier voor deze materialen.
Editie 2022: Full Coulour: ontdek de veelkleurigheid van zending: Klik hier voor deze materialen.
Editie 2023: Ongezien?!: Onbereikt volken en groepen. Klik hier voor de materialen.